Èn løsning uanset firmastørrelse og behov

Virksomheder fødes på mange niveauer.

Nogle udspringer fra studerende, der ønsker at realisere alt hvad de har lært på uddannelsen.
Andre som grene af eksisterende virksomheder, der ønsker at udvide forretningsområdet med nye selskaber.

Lige så forskelligt som udgangspunktet, lige så forskelligt er behovet for at etablere sig rent digitalt.
Eksemplet med de unge studenter, giver én anledning til at antage, at midlerne formentlig er forholdsvis små og pladsen trang – ergo skal deres virksomheds IT også tilpasses deres behov, med så få kompromiser som muligt.

Er økonomien derimod sund og slagkraftig, giver det én anledning til at antage, at forventningerne til den hardware der indkøbes er rimeligt høje.
Fejlen hos disse virksomheder er, at der alt for ofte købes dyre systemer på dyre servere og licenser i lange baner, når de i virkeligheden kunne nøjes med langt mindre, og stadig få opfyldt deres forventninger!

Om det er Mac’s eller dyre tablets der er udgangspunktet, så kan alle platforme anvendes med den hardware dataplan.dk leverer, og stadig opnå den grundlæggende funktionalitet som de dyre systemer også kan, endda for en langt lavere pris.

Se priser og beskrivelser af 4 forskellige “Serverplaner” her.

Overvejer du at oprette virksomhed, eller har du allerede en, men er du i tvivl om hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed, så send mig en mail eller brug formularen her, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.