Sikkerhedskopiering

Det er jo ingen ny melodi, når sikkerhedseksperter og it-journalister synger for, at alle virksomheder BØR have en ordning omkring sikkerhedskopiering af virksomhedens data. Om virksomheden er lille eller stor har ultimativt ingen betydning, da det kan gøre præcis lige så ondt på den lille virksomhed, som på den store, at miste værdifulde data som følge af tyveri eller brand.

Ikke desto mindre så er sandheden, at de færreste mindre virksomheder har en decideret plan for hvornår og hvortil der sikkerhedskopieres. Det er ofte set, at der blive lavet en sikkerhedskopi på et bærbart medie i ny og næ, for så at lægge den tilbage i skabet med kuglepenne og blokke, hvilket må siges at være alt andet end sikkert!

Så mange som hver tredje mindre virksomhed der rammes af datatab, ender med at dreje nøglen som følge heraf – det er tankevækkende!

Når nu sangen også er sunget herfra, så er en plan for sikkerhedskopiering af virksomhedens netværksserver og computere nemt og billigt. Se hvor billigt her.
I eget regi, er netværksserveren dog en forudsætning for, at en overvåget plan for sikkerhedskopiering overhovedet er aktuelt. Med overvågning menes, at systemet bagved giver besked hvis en kopiering fejler eller forbindelsen tabes, således at der kan reageres på det.

Alternativt kan en ekstra netværksserver placeres et sted udenfor virksomheden, og så tjene som destination for sikkerhedskopieringen.

Send mig en mail eller brug formularen her, hvis du vil vide mere om Sikkerhedskopiering, uanset om det er til dataplan.dk’s servere eller en selvejet backupserver.